Dit weekend barbecueën!

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenen



Inspiratie nodig? Stéphane Reynaud geeft in zijn boek Barbecue & plancha 150 recepten voor kleine hapjes en uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, burgers, worstjes, vis en zeebanket… Én bijgerechten om alles compleet te maken. Voor zwoele zomerdagen aan tafel met vrienden en familie. Barbecue & plancha is sinds deze week in een voordelige paperback verkrijgbaar.

Vanaf dit weekend vindt u in de schappen van de boekhandel ook het vierde boek in de Le Creuset reeks, Grill & Plancha. Grillen kan op verrassend veel manieren en het gebruik van de plancha bakplaat wordt steeds populairder. Eten bereiden met de grill of plancha is bovendien makkelijk en snel en behalve voor gebruik buiten ook zeer geschikt voor binnen. Dit boek geeft recepten voor een klassieke T-bone Florentine tot vijgen in honing-balsamicomarinade op toast: niet alleen vis en vlees, maar ook vegetarische en zoete gerechten kun je uitstekend grillen.

Eet smakelijk!

gebruikte foto: Marie-Pierre Morel uit Barbecue & plancha