Disclaimer

Hoewel de informatie op de website van Fontaine Uitgevers met regelmaat zorgvuldig wordt bijgewerkt en aangevuld, kunnen onjuistheden voorkomen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De uitgeverij is derhalve niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de informatie op deze uiting.

Op de website van Fontaine Uitgevers staan links naar andere websites, die niet door Fontaine Uitgevers worden onderhouden. Voor deze websites draagt Fontaine Uitgevers derhalve geen enkele verantwoordelijkheid.

Privacy statement
Uw persoonlijke gegevens zijn bij Fontaine Uitgevers in goede handen. Daar waar u gevraagd wordt deze gegevens te verstrekken, worden ze zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Dat gebeurt conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Fontaine Uitgevers is onderdeel van Uitgeverij Nieuw Amsterdam BV en hanteert hetzelfde PRIVACY- & COOKIEBELEID: zie hier de link: http://www.nieuwamsterdam.nl/INTERSHOP/web/WFS/shop-una_nl-Site/nl_NL/-/EUR/ViewContent-Start?PageletEntryPointID=Privacy_policy

 

Copyright

Alle (auteurs)rechten die op de inhoud van deze internetsite rusten (zoals teksten, afbeeldingen en software) komen toe aan de eigenaar.

Reacties zijn gesloten.