Diabetes type 2? Maak jezelf beter!

meer energie - gezonder eten - minder medicijnen

Krijg diabetes type 2 onder controle

Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Hanno Pijl en Karine Hoenderdos helpen je hierbij met hun wetenschappelijk onderbouwde en praktische stappenplan. Volg hun adviezen op en je krijgt meer energie, wordt slanker en je bloedsuikers zullen verbeteren waardoor je medicijngebruik afneemt.

Diabetes 2? Maak jezelf beter! geeft veel informatie over de nieuwste inzichten van de ziekte, adviezen over voeding en natuurlijk veel smakelijke recepten.

Volgens de International Diabetes Federation (IDF) lijden wereldwijd rond de 387 miljoen mensen aan diabetes. Diabetes type 2 beperkt zich niet tot volwassen, de ziekte wordt steeds vaker vastgesteld bij jongeren en zelfs kinderen. 


Auteur

Karine Hoenderdos en Hanno Pijl

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 665 1

NUR

443

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

06-2016
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Hanno Pijl is hoogleraar diabetologie en internist aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn specialisme is diabetes type 2. Hij geeft lezingen over dit onderwerp, doet onderzoek en is te zien in de documentaire ‘Keer diabetes om’. Karine Hoenderdos is diëtist en journalist. Ze schreef o.a. de boeken PuurGezond! – slank in 8 stappen en Eet meer! en is redacteur en columnist voor nieuwsvoordietisten.nl en puurgezond.nl