Desserts

Bij het lezen van de namen van de nagerechten in dit boek loopt het water je in de mond: wat te denken van sticky toffee pudding, appel-karamelmuffins, lemon meringue pie en pruimencrumble?


Auteur

James Martin

Druk

1ste

Formaat

21,5 x 26 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 238 7

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

10-2007 / Uitverkocht!
Bestel


Behalve klassiekers als de tarte tatin en pavlova, heeft tv-kok James Martin in dit boek ook recepten verzameld van gerechten die de status van klassieker ongetwijfeld zullen bereiken, bijvoorbeeld frambozen-wodkagelei, chocoladecake met cola en vijgenbeignets. En uiteraard hebben ook traditionele Engelse nagerechten zoals puddingvlaaitjes uit Kent een plek gekregen. Een uitgebreid hoofdstuk met basisrecepten, geïllustreerd met stap-voor-stapafbeeldingen, laat duidelijk zien hoe allerlei soorten deeg, cakes, sauzen en garneringen van chocolade en gesponnen suiker worden gemaakt. Met meer dan honderd recepten en aanlokkelijke kleurenfoto’s is dit het ultieme boek voor zoetekauwen!