delicious. hét groenteboek!

Van gevulde tot geroosterde groenten van het seizoen

100 creatieve groenterecepten

delicious.’ nieuwste boek gaat over koken met alles van het land: van boontjes, lof en sla tot pompoen, paddenstoelen en veel meer. Groenten zijn veelzijdig, elk seizoen heeft een prachtig ander aanbod en je kunt er eindeloos mee variëren. delicious. geeft je verrassende recepten voor al dat heerlijks dat je vers op de markt koopt of uit je eigen moestuin oogst. Of je nu gaat voor een eenvoudige winterstamppot, een uitgebreide groentesalade of –quiche of juist een uitgesproken groente klassiek wil laten stralen: dit boek biedt inspiratie voor iedereen.


Auteur

Druk

Formaat

19,5 x 23 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 17,95

ISBN

978 90 5956 670 5

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers i.s.m. delicious.

Verschijnt/verschenen

04-2016
Bestel Download cover


De echte groentekoks onder de culi-vrienden van delicious., onder wie Yolanda van der Jagt, Janneke Philippi en Kirsten Eckhart, geven samen hun beste recepten. Daarnaast biedt delicious. watertandend lekkere fotografie plus héél veel tips en basisinformatie over het kopen, schoonmaken en bereiden van groenten.

delicious. is hét tijdschrift over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van bekende koks en interviews met spraakmakende foodies. Met verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en prachtige fotografie.