delicious. Elke dag bijzonder!

101+ recepten om elke dag iets lekkers & origineels te maken

Onweerstaanbare klassiekers met een twist origineel, gezond én lekker

Auteur

Phoebe Wood

Druk

Formaat

25,8 x 28,8 cm

Omvang

240 pag.

Illustraties

full color met foto's

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 27,99

ISBN

9789059568877

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

november 2018

In de pers

“Bij de redactie van delicious. zitten we op dit moment midden in de kerst, waarin het allemaal draait om groots en meeslepend. Maar dit boek ligt eigenlijk nóg dichter bij ons hart, namelijk élke dag lekker eten. Met dit boek heb je niet alleen de recepten daarvoor, maar gaandeweg leer je ook hoe je zonder recept lekkerder kunt koken.” – Maureen Belderink, hoofdredacteur delicious magazine

Bestel Download cover


DELICIOUS. ELKE DAG BIJZONDER! geeft je inspiratie om van elke maaltijd iets bijzonders te maken. Of het nu gaat om een ontbijt dat je ’s avonds al voorbereidt, een dag vegetarisch kookt, eenvoudig iets bakt van bladerdeeg of een origineel eenpansmaal op tafel zet, alles draait om de aandacht waarmee je aan de slag gaat. 101+ internationale gerechten met een delicious.-twist door Phoebe Wood.

101+ RECEPTEN OM ELKE DAG INSPIRATIE MEE OP TE DOEN
Denk aan mosselen op z’n Thais, een Indiaase ontbijtbowl, banaan-pecantaart, een geweldige uientaart, saffraanspaghetti, gebakken gnocchi, kippilav en gekaramelliseerde varkensbuit. Voor ieder wat lekkers, hartig én zoet. Een bijzonder kookboek voor bijzonder lekker eten met allemaal gerechten om van gewone dagen iets bijzonders te maken!

DELICIOUS. ELKE DAG BIJZONDER! is gemaakt door de redactie van delicious., het bekende tijdschrift over eten en koken, lifestyle en alles wat het leven lekker maakt.

MAUREEN BELDERINK is de hoofdredacteur van delicious. Ze werkte daarvoor als adjunct-hoofdredacteur bij Libelle en lanceerde het foodplatform CookLoveShare.nl bij Sanoma.