De zomer op tafel

Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

92 goede redenen om aan tafel te gaan

Kip met knoflookkorst, Lamsspiesen met basilicum, Ratatouillepotjes met verse geitenkaas , Kersenclafoutis en Abrikozen van de barbecue: in de namen van de gerechten die Stéphane Reynaud voor ons verzamelde klinkt de zomer al door. In dit boek geeft hij voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk seizoensrecept. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl, de grappige anekdotes over Marie en Léon en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Dit boek biedt iedere liefhebber van de eenvoudige Franse keuken volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

NRC Handelsblad over 365: ‘Een boek dat net als Reynaud zelf doortrokken is van het plezier van simpel koken.

Eerder verschenen o.a. De lente op tafelÀ propos bistro, Hart. lever, niertjes


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

148 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

9789059566217

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

06-2015
Bestel Download cover


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.