De winter op tafel

Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Stoere en verwarmende gerechten voor gure winterdagen

Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

148 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

978 90 5956 568 5

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

UITVERKOCHT!
Download cover Inkijkexemplaar


Deze winterversie van 365 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een recept voor een smakelijke stoofpot of andere verwarmende gerechten. Een prachtig kookboek voor wie van robuuste eenpansgerechten en stoere vleesbereidingen houdt.

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (vlakbij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Eerder schreef hij het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & Plancha en Hart, lever, niertjes.