De smaken van Italië

De smaken van Italie Een prachtige nieuwe uitgave van de hand van Claudia Roden, winnares van de Johannes van Dam-oeuvreprijs

Na De Joodse Keuken (ook van Claudia Roden) verschijnt haar nieuwe boek: Smaken van Italië. In dit wederom prachtige boek worden de recepten allereerst weergegeven per soort, bijvoorbeeld sauzen, salades, pizza, maar natuurlijk ook vlees, vis, en zuivel. Ook geeft Claudia variatietips en vervangende ingrediënten bij (bijna) ieder gerecht. In het boek worden de gerechten geclusterd per regio of gebied.


Auteur

Claudia Roden

Druk

Formaat

18,9 x 24,5 cm

Omvang

432 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 39,95

ISBN

9789059565470

NUR

442

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2014

In de pers

Bestel Download cover


Claudia Roden is geboren en getogen in Caïro. Zij voltooide haar opleiding in Parijs en volgde later de kunstacademie in London. Met de publicatie van de bestsellers A Book of Middle Eastern Food in 1968 bracht Claudia Roden een revolutionaire verandering teweeg in de westerse waardering van de keukens van het Midden-Oosten. Sindsdien schreef Roden verscheidene kookboeken en ontving ze vele prijzen voor haar werk.