De nomadische keuken van Raïnaraï

Vegetarisch en vis

Waan je in het nomadische Algerije met de recepten in dit schitterende kookboek...

Dit originele kookboek staat boordevol vegetarische en visgerechten uit de nomadische keuken van Algerije. De gerechten, geïnspireerd door Raïnaraï, het restaurant van Laurant Med Khallout, maken dit boek op en top nomadisch: een losse stijl van leven en koken, waarbij vrijheid en avontuur hoog in het vaandel staan.

De gerechten zijn in zeven hoofdstukken verdeeld: natuur, warmte, traditie, avontuur, geloof, muziek en plezier.


Auteur

Laurent Med Khellout

Druk

Formaat

17 x 23 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059565241

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Laurent Med Khellout is chef-kok en eigenaar van restaurant en cateringbedrijf Raïnaraï. Daar voert hij een Algerijns-nomadische keuken met voornamelijk biologische producten. Hij werd geboren op de zevende dag van de zevende maand en mede daarom heeft het getal zeven een bijzondere betekenis voor hem. Dit getal speelt dan ook een belangrijke rol in zijn boek.