De mooiste koekjes van de biscuiteers

Ideeën voor zelf bakken en decoreren

Versierde koekjes zijn de nieuwe cupcakes: leuk om zelf te maken en de ultieme ‘food gifts’

Met de oogstrelende koekjes in dit boek kan iedereen indruk maken op vrienden, familie én kinderen. De Engelse koekjesbakkers van de Biscuiteers verkopen al enkele jaren met veel succes de prachtigste koekjes in hun winkels en via internet, en nu kun je er ook thuis mee aan de slag.


Auteur

Harriet Hastings en Sarah Moore

Druk

1ste

Formaat

21 x 24 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

ca. 200 kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 17,95

ISBN

978 90 5956 380 3

NUR

440

Uitgever

Verschijnt/verschenen

Uitverkocht!
Download cover


Het boek biedt volop ideeën en inspiratie voor elke gelegenheid, van verjaardagen en bruiloften tot kinderpartijtjes en feestdagen. Met recepten voor basiszanddeeg met vanille, citroen, chocolade en gember en voor verschillende soorten glazuur en kleuren. De tips en adviezen voor het opspuiten en de patronen achter in het boek maken het compleet.

En het mooiste is: de traktaties smaken net zo lekker als ze eruit zien!

‘Waarom bloemen sturen als je ook koekjes kunt sturen?’ luidt het motto van de Biscuiteers. Bij Biscuiteers zijn ze geobsedeerd door eigengebakken koekjes. Wat ooit begon met het sturen van mooi versierde koekjes naar vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webwinkel waar je de prachtigste koekjes kunt bestellen en laten bezorgen in prachtige verpakkingen.

‘Die koekjes met ‘ik hou van jou’ erop… ze zijn echt té snoezig!’
Nigella Lawson

‘Koekjes zijn terug. De volgende keer dat je een koffiepauze neemt, kun je alleen nog genoegen nemen met een stilettokoekje.’
Evening standard

‘Wij zijn verslaafd aan de kleurrijke, handgeglazuurde traktaties van de Biscuiteers, die de ultieme food gift vormen. De enige vraag is: kun je ze wel weggeven?’
Elle decoration