De mooiste boswandelingen van Nederland

Met gratis GPS track

Ontdek de mooiste bossen van Nederland!

Auteur

Roots

Druk

Formaat

13 x 21 cm

Omvang

160

Illustraties

full color met foto's

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 17,-

ISBN

9789059568815

NUR

502

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

oktober 2018
Bestel Download cover


In ROOTS’ DE MOOISTE BOSWANDELINGEN VAN NEDERLAND vind je 17 natuurroutes door de meest bijzondere bossen in eigen land. Van het stille Drents-Friese Wold tot het ruige Planken Wambuis en van de onbekende Stippelberg tot het heuvelachtige Vijlenerbos.

ZOEK DE RUST ÉN HET AVONTUUR OP
Een boswandeling is niet alleen gezond, maar ook in elk seizoen verrassend. In de lente ontluiken de beuken, eiken en berken en hoor je bosvogels zingen. ’s Zomers bieden bossen koelte en schaduw, in de herfst zijn er volop paddenstoelen en herfstkleuren en ’s winters kun je tussen de kale bomen eenvoudig dieren spo­tten, zoals wilde zwijnen en edelherten. Het boek bevat een prachtig overzicht van de meest bijzondere bossen in Nederland via 17 natuurroutes, inclusief een gratis gps-track.

DE MOOISTE BOSWANDELINGEN VAN NEDERLAND bevat naast 17 natuurroutes ook een handige VELDGIDS. Al wandelend leer je bomen herkennen aan de hand van hun bladeren, ga je de verschillen zien tussen de meest voorkomende bosvogels en duik je in de wereld van de paddenstoelen en andere bos-bewoners. Heerlijk om alleen te doen of samen met je (klein)kinderen.

  • Van de makers van het succesvolle boek ROOTS, HET LANGSTE NATUURPAD VAN NEDERLAND
  • Met prachtige foto’s van de beste natuurfotografen
  • Helder en mooi vormgegeven wandelkaarten met gps-tracking

Prachtige natuurfotografie en -illustraties zijn het handelsmerk van ROOTS, het enige onafhankelijke natuurtijdschrift in Nederland. Maandelijks verrast het met schitterende reportages over de natuur dicht bij huis, maar ook over andere spectaculaire plekken over de hele wereld.