De keuken an A tot Z

Van aardbei tot zeekraal: elke dag inspiratie met verse ingrediënten

• 250 verse ingrediënten, 320 recepten en praktische tips
• Zeer toegankelijk en overzichtelijk op alfabetische volgorde
• Onmisbaar voor iedere thuiskok


Auteur

Sabrina Fauda-Rôle

Druk

1e

Formaat

195 x 255 mm

Omvang

562 pagina's

Illustraties

geïllustreerd

Uitvoering

gebonden met leeslint

Prijs

€ 34,99

ISBN

978905956818

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

augustus 2018

In de pers

‘Alles is te leren! In het kookboek De keuken van A tot Z wordt elk ingrediënt uitgebreid beschreven: soorten, oorsprong, smaak, textuur, verkrijgbaarheid, noem maar op. O ja, en daar horen fijne recepten bij.’ – Viva aug-18

‘Van aardbei tot zeekraal. De boeken van Sabrina Fauda-Rôle zijn wereldwijde bestsellers: ze blinken uit in heldere, eenvoudige én verrassende receptuur. Met De keuken van A tot Z  haal je een prachtige kookbijbel in huis. Iemand bietencake met oranjebloesem en glazuur?’ – Margriet aug-18

Bestel Download cover


De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren.

Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur. De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!

Over de auteur:
Sabrina Fauda-Rôle is auteur en foodstyliste. Zij schreef meerdere kookboeken en haalt haar inspiratie uit familierecepten, blogs, de markt, etentjes met vrienden en de reizen die ze maakt. Met haar recepten wil ze het leven van de thuiskok makkelijker maken.