De herfst op tafel

Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel

Dit boek bevat voor elke dag van de maanden september, oktober en november een zalig recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Denk aan Kokkels in beurre blanc, Cassoulet, Rosbief met rode biet en Gekarameliseerde spareribs. Reynauds gerechten zijn opgetekend in zijn bekende no-nonsense stijl, gelardeerd met de grappige anekdotes over Marie en Léon en voorzien van de aantrekkelijke fotografie van Marie-Pierre Morel. Een boek voor de liefhebber van de eenvoudige Franse keuken.


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

148 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

9789059566514

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

UITVERKOCHT!
Download cover


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Over À Propos Bistro:

‘(…) het is de Fransen weer gelukt een kookboek te maken waar l’amour vanaf spat. Het kussenzachte omslag, het robuuste formaat, de eenvoud van de bistroreceptuur … alles is om te zoenen.ELLE Eten