De Kleine Hamersma 2017

De Grote Hamersma is niet klein te krijgen!

Alle betaalbare wijnen in een handige gids; Hamersma beschrijft de 750 beste wijnen tot 7,50 euro, de populairste en verreweg de meest verkochte prijsklasse. Geselecteerd zijn de lekkerste wijnen die te koop zijn bij supermarkten, slijterijen en enkele speciaalzaken. Met heerlijke, in volstrekt eigen ‘taal’ geschreven proefnotities. Een overzichtelijke indeling maakt snel zoeken gemakkelijk.


Auteur

Harold Hamersma

Druk

Formaat

11,5 x 17,8 cm

Omvang

496 pag.

Illustraties

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 13,95

ISBN

9789059567146

NUR

447

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2016
Bestel Download cover


Harold Hamersma is wijnschrijver voor o.a. NRC Handelsblad, Het Parool en Plus Magazine. Hij is gelauwerd met de Vinos de España Prijs voor de Pers. In 2013 is hij uitgeroepen tot meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche. Uit handen van de Wine & Food association ontving hij in datzelfde jaar de Oeuvre Award voor zijn inspanningen op het gebied van de wijnjournalistiek. In 2015 werd aan hem de Wijnrank overhandigd, de onderscheiding van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Wijnhandelaren die geldt als blijk van waardering voor het positioneren van wijn als cultuurgoed van de samenleving.

‘Hoe aanstekelijk geschreven wijnjournalistiek ook smakelijke woordkunst kan worden.’ Trouw

‘Harold Hamersma is de Johan Cruijff van de wijn (maar aardiger). Hij is de Johannes van Dam van het druivennat (maar schrijft beter). Hij is de Youp van het Hek van de vinologen (maar nog grappiger).’ de Volkskrant

‘Hamersma is een enthousiast wijndrinker en verrijker van de (wijn)taal.’ Het Parool