De essentie van chocola

Basisbereidingen en klassieke recepten

Voor wie goede sier maken met de meest fijne chocoladecreaties

Auteur

Frédéric Bau

Druk

Formaat

19 x 24 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 554 8

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Met De essentie van chocola – een selectie recepten uit de omvangrijkere Chocolade Encyclopedie – kan nu iedereen goede sier maken met de meest fijne chocoladecreaties. De essentie van chocola bevat duidelijke uitleg bij de recepten en prachtige foto’s. Type recepten? Denk aan chocolade éclairs en chocolade-bananencake met rum. Een must have voor de chocoholic!

Frédéric Bau is medeoprichter van de Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Hij past het, in zijn ogen ernstig onderschatte, ingrediënt chocolade toe in zowel hartige als zoete gerechten. Naast medeoprichter van het kookinstituut is Frédéric ook patissier.