Dagboek van een gezonde wijndrinker

Gedachten over al het goede van wijn

De positieve effecten van wijn op de gezondheid

Auteur

Harold Hamersma

Druk

Formaat

13 x 21 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 15,-

ISBN

978 90 5956 789 4

NUR

860, 440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

september 2017
Bestel Download cover


Wijn is in ons land op het lijstje van noodzakelijke boodschappen beland. Dit overigens niet alleen omdat het lekker is, maar ook vanwege de positieve invloed die wijn heeft op het lichaam.

Na het verschijnen van Wijnreis door mijn lichaam kreeg wijnschrijver Harold Hamersma talloze vragen van lezers over de positieve effecten van matige wijnconsumptie. Hamersma is zich blijven verdiepen in de wetenschappelijke publicaties over de invloed van wijn op onze gezondheid. De conclusies die hij trok en zijn persoonlijke ervaringen met al het goede van wijn hebben ertoe geleid dat hij nu dit Dagboek van een gezonde wijndrinker heeft geschreven. Het boek biedt een luchtig tegenwicht aan alle negatieve geluiden over wijn en presenteert verrassende inzichten voor al diegenen die van wijn houden en gezond willen leven.

Over de auteur:
Harold Hamersma heeft een bovengemiddelde belangstelling voor wijn. Als wijnschrijver voor onder andere NRC Handelsblad, Het Parool en als auteur van de wijnkoopgids De Grote Hamersma bedraagt zijn jaarquotum rond de 8.000 flessen.