Cupcakesparade

Cupcakes of cakejes doen het vandaag de dag bijzonder goed op kinderfeestjes. Maar ook voor volwassenen, als bruiloftstaart of op een veertigjarig huwelijksfeest, misstaan deze vrolijke gebakjes niet. In Cupcakesparade staat een rijk aanbod van verrukkelijke recepten in vele smaken, vormen, ontwerpen en kleuren.


Auteur

Gail Wagman

Druk

2de

Formaat

19,5 x 23 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 17,95

ISBN

978 90 5956 224 0

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

UITVERKOCHT!
Download cover


Recepten voor elke gelegenheid en voor ieders smaak: basisgebak zoals brownies, maar ook nieuwe interpretaties van klassiekers zoals citroencakejes met eiwitschuim en tiramisucakejes met mascarponecräme.
De creatieve en bijzondere recepten van Gail Wagman zijn verdeeld over de hoofdstukken Grootmoeders favorieten, Kindercakejes, After dinner cakejes, Fijnproeverscakejes, Feestelijke cakejes. In het laatste hoofdstuk, Nog meer cakejes, zijn recepten voor taarten en vlaaien in minivorm te vinden.
– 120 eenvoudige maar heerlijke recepten met prachtige afbeeldingen voor inspiratie
– Verrukkelijke glazuren van klassieke chocolade- en vanillebotercrème tot chocolade-hazelnoot-, rum-boter- en passievruchtenglazuur en crème anglaise
– Uitgebreide, duidelijke inleiding met informatie over het bakken van cupcakes, keukengerei, ingrediënten en tips voor garneren.

Gail Wagman werd geboren in Washington maar woont in Zuid-Frankrijk, waar ze met haar echtgenoot een restaurant opende. Het werd onder andere befaamd om de enorme keuze uit zelfgemaakte desserts, Gails specialiteit. Tegenwoordig werkt zij als docent en vertaler, en houdt zich daarnaast bezig met haar passie voor gebak en chocolade.