Cupcakesparade

Recepten voor elke gelegenheid en voor ieders smaak: basisgebak zoals brownies, maar ook nieuwe interpretaties van klassiekers zoals citroencakejes met eiwitschuim en tiramisucakejes met mascarponecräme.
De creatieve en bijzondere recepten van Gail Wagman zijn verdeeld over de hoofdstukken Grootmoeders favorieten, Kindercakejes, After dinner cakejes, Fijnproeverscakejes, Feestelijke cakejes. In het laatste hoofdstuk, Nog meer cakejes, zijn recepten voor taarten en vlaaien in minivorm te vinden.
– 120 eenvoudige maar heerlijke recepten met prachtige afbeeldingen voor inspiratie
– Verrukkelijke glazuren van klassieke chocolade- en vanillebotercrème tot chocolade-hazelnoot-, rum-boter- en passievruchtenglazuur en crème anglaise
– Uitgebreide, duidelijke inleiding met informatie over het bakken van cupcakes, keukengerei, ingrediënten en tips voor garneren.

Gail Wagman werd geboren in Washington maar woont in Zuid-Frankrijk, waar ze met haar echtgenoot een restaurant opende. Het werd onder andere befaamd om de enorme keuze uit zelfgemaakte desserts, Gails specialiteit. Tegenwoordig werkt zij als docent en vertaler, en houdt zich daarnaast bezig met haar passie voor gebak en chocolade.

Dit bericht is geplaatst in Culinair, Oud. Bookmark de permalink.