Brooklyn Bartender

Een moderne gids over cocktails en drank

Cool en compleet: 300 cocktailrecepten!

Brooklyn Bartender is een verzameling van 300 van de meest vernieuwende en verrassende cocktailrecepten van dit moment, afkomstig van the place to be als het om cocktails gaat. Brooklyn staat bovenaan het lijstje van trendsettende plaatsen. De buurtjes, restaurants en natuurlijk de hippe bars stellen een inspirerend voorbeeld voor de rest van de wereld. Nergens is de creativiteit, energie en spirit van Brooklyn meer voelbaar dan in haar bars.

Brooklyn Bartender neemt je mee achter de bar en laat je kennismaken met de beste en meest originele drankjes. Dit boek leert je alles over de juiste ingrediënten, tools, technieken en recepten. De recepten zijn makkelijk te volgen en zorgen ervoor dat je ook thuis de signature drink van vooraanstaande bartenders kunt maken.


Auteur

Carey Jones

Druk

Formaat

15,2 x 20,3 cm

Omvang

304 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059567085

NUR

447

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2016
Bestel Download cover


Carey Jones woont in Brooklyn, is journalist en schrijft voornamelijk over eten en drank. Ze reist de hele wereld over om verhalen te schrijven over haar favoriete onderwerp: cocktails en sterke drank. Ze was hoofdredacteur bij de award winning website Serious Eats.

‘Carey Jones vertelt je alles wat je nodig hebt om de perfecte Brooklyn Bartender te worden… Dit boek dompelt je onder in de geweldige sfeer van Brooklyn Bar Life en zorgt ervoor dat je die sfeer thuis kunt nabootsen.’ Forbes