Brindisa

Een liefdevolle ode aan de Spaanse keuken

Auteur

Monika Linton

Druk

Formaat

18.5 x 27.5 cm

Omvang

544 pagina's

Illustraties

Uitvoering

Gebonden

Prijs

€ 34.99

ISBN

978 90 5956 765 8

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

half mei 2018
Bestel Download cover


Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswar en, uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen en Barcelona. Oprichtster Monika Linton brengt in haar boek Brindisa een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie.

Dit indrukwekkende boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas en onvermijdelijke desserts als crema catalana en arroz con leche. Daarnaast vertelt Linton enthousiast en uitgebreid over de lekkerste jamón ibérico, olijfolie, ansjovis of Manchego, en de makers van al dat fantastische eten.

Over de auteur:
Monika Linton is de oprichtster van het internationale bedrijf Brindisa, dat sinds bijna 30 jaar Spaanse kaas, ham en honderden andere Spaanse etenswaren verkoopt in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Brindisa verkoopt zowel online als offline aan restaurants en particulieren, organiseert workshops en heeft verschillende tapasbars in Londen en Barcelona.