Bill’s Asian basics

Ruim 100 favoriete recepten voor iedere dag

Bill Granger is dol op de uitgesproken pittige smaken van Azië en de frisse, levendige combinaties van ingrediënten. Zijn favoriete Aziatische gerechten zijn snel en makkelijk te maken en gezond, maar ook fris en pittig gekruid en af en toe pikant. Voor Bill zijn het geen exotische gerechten, maar recepten voor alledag.


Auteur

Bill Granger

Druk

1ste

Formaat

18,7 x 24,8 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

ruim 120 kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 411 4

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

oktober 2011 / UITVERKOCHT!
Download cover


De gerechten in Bill’s Asian basics zijn gebaseerd op Bills vele reizen en kookervaringen: een zelf bereid etentje in Singapore, een ontbijt met zakenlieden in Tokyo, street food van de vele eetstalletjes en opwindende gerechten in restaurants over de hele wereld.

Bill heeft zijn favoriete klassiekers vereenvoudigd tot de beste gerechten die Azië te bieden heeft, zoals rendang van rundvlees, pad Thai en bibimbap. Hij heeft er zijn bekende twist aan gegeven zodat ze in ons drukke dagelijkse leven passen.

Bill Granger is tv-kok, culinair auteur en restaurateur en woont afwisselend in Londen en Sydney. Zijn kookboeken en tv-series hebben hem een trouwe schare fans opgeleverd en zijn recepten verschijnen regelmatig in delicious. Eerder verschenen van hem succesvolle titels als Wat gaan we eten en Bill’s basics.

– prachtig nieuw boek van de populaire tv-kok Bill Granger
– met 100 van zijn favoriete, Aziatische gerechten
– klassiekers vereenvoudigd tot zeer maakbare recepten

Ook van Bill Granger: Easy