BEST OF QUEST

De beste verhalen uit 10 jaar Quest

Hoe organiseer je een safari naar de ontplofte kerncentrale van Tsjernobyl? Waarom moet je een potje urine inleveren voordat je naar een booreiland gaat? Hoe kun je gevoel voor mode krijgen als je dat van nature niet hebt?

Al tien jaar lang beantwoorden de redacteuren van het populair-wetenschappelijke tijdschrift Quest de leukste vragen van lezers. Al tien jaar lang zoeken ze uit hoe de wereld in elkaar zit. Dat heeft vele honderden artikelen opgeleverd: interviews, reportages en achtergrondverhalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Steeds kraakhelder en sprankelend geschreven, steeds verrassend en betrouwbaar.


Auteur

Druk

5e druk

Formaat

22 x 27,5 cm

Omvang

320 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 14,95

ISBN

9789059565531

NUR

400

Uitgever

Fontaine Uitgevers i.s.m. Quest

Verschijnt/verschenen

08-2014
Bestel Download cover


Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van Quest hebben de makers van het tijdschrift een keuze uit al die artikelen gemaakt. De beste stukken staan in dit boek. En dat niet alleen: van veel van die verhalen vertellen de redacteuren nu ook hoe ze tot stand zijn gekomen. Hoe ze een graancirkel in Zeeland plat trapten, hoe ze de hersenoperatie meemaakten van een patient die geen narcose kreeg en hoe ze gewichtloos door de cabine van een Frans vliegtuig zweefden.

Best of Quest biedt je een unieke blik achter de schermen van Nederlands succesvolste populair-wetenschappelijke tijdschrift!