Barbecue & plancha (paperback editie)

150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten

Kookboek van het Jaar 2012 nu in voordelige paperback!

– Ruim 150 recepten voor kleine hapjes en uitgebreide gerechten: brochettes, haasjes, ribstuk en koteletten, gebraad, vis en zeebanket, plús bijgerechten

– Inclusief recepten voor de steeds populairdere plancha

– Een stoer, sfeervol boek vol prachtige foto’s en robuuste recepten

Ook verkrijgbaar: A Propos Bistro, Hart, lever, niertjes en de rest


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

20,5 x 27 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 14,95

ISBN

9789059565524

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

07-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Hij schreef eerder de alom geprezen kookboeken A propos bistro, Gebraad, en 365.