Aruba

Aruba in al zijn pracht en praal

Auteur

Marco Borsato en Raymond Rutting

Druk

Formaat

32 x 28,5 cm

Omvang

128 pag.

Illustraties

Uitvoering

Gebonden

Prijs

€ 35,-

ISBN

9789059568273

NUR

653

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

Oktober 2017
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Hij doet er bescheiden over, maar Marco Borsato heeft naast zingen nog een passie: fotograferen. En die passie werd alleen maar groter door Marco’s deelname aan Het perfecte plaatje. Marco’s grote voorbeeld is topfotograaf Raymond Rutting.

Voor een masterclass fotografie vlogen Marco en Raymond samen naar Aruba. Zij fotografeerden daar elk op eigen wijze de bewoners, de natuur, de architectuur en het carnaval. Zo ontstond een magnifiek fotoboek van twee getalenteerde fotografen over een van de mooiste eilanden in de Cariben.

Over de auteur:

Marco Borsato won met zijn muziek onder meer 14 Edisons, de Popprijs en een Gouden Harp. Voor War Child reisde hij naar kinderen in oorlogsgebieden als Sierra Leon, Congo en Pakistan. In 2004 werd hij benoemd tot Offcier in de Orde van Oranje Nassau voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziekindustrie en zijn inzet voor Warchild.

Raymond Rutting versloeg tijdens zijn lange carriére als fotojournalist talloze onderwerpen: van de val van het Roemeense communisme tot internationale sportevenementen. Hij werd uitgeroepen tot Fotograaf van het Jaar 1997 en 2004 en won tientallen prijzen in de wedstrijd om de Zilveren Camera.