Antonio’s Carluccio’s Pasta

Onweerstaanbare recepten uit de regionale keuken van Italië

Antonio Carluccio's pasta_nieuw Alles wat je moet weten over een van de hoekstenen van de Italiaanse samenleving: pasta!

Leer zelf farfalle, fusilli en ravioli maken met de stap voor stap uitleg en prachtige foto’s van de grootmeester zelf. Antonio Carluccio zet met zijn nieuwe boek: Antonio Carluccio’s Pasta alle pastagerechten bovenaan ieders lijstje. Pak bijvoorbeeld eens uit met een heerlijke pasta met truffelsaus, of verwen jezelf én anderen met een pasta met schaal- en schelpdieren. Blijft er pasta over? Geen nood, maak dan een omelet van pastakliekjes. Kortom: voor ieder wat wils in dit geweldige boek van meesterkok Antonio Carluccio


Auteur

Antonio Carluccio

Druk

Formaat

20 x 25,3 cm

Omvang

224 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059565364

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

08-2014 / UITVERKOCHT!

In de pers

Download cover Inkijkexemplaar


Antonio Carluccio is een van de voornaamste ambassadeurs van de Italiaanse keuken. Hijschreef een groot aantal bestsellers, waaronder Eten in Italië en Twee gulzige Italianen, en maakte talloze televisieprogramma’s. daarnaast beheerde hij restaurant Neal Street in London en ontwikkelde hij de bijzonder succesvolle keten Carluccio’s Caffès.