Aan tafel

Een kookboek vol snelle gerechten

Praktisch, inspirerend en klaar in een handomdraai

Maak een fles wijn open. Schep de vis op een verwarm bord. Doe een scheutje citroensap en wat fijngesneden peterselie bij de bakboter in de pan en laat het even opschuimen voor u het over de vis giet. Aan tafel!

Aan tafel is een onmisbare gids voor de dagelijkse maaltijd, van sissende chorizo met aardappel en sjalot tot een stokbrood met garnalen in Vietnamese stijl of een zondagse eenpanslunch. Mooi om te zien, gemakkelijk in gebruik, zeer vernieuwend: Nigel Slater heeft een nieuwe klassieker afgeleverd.

Gewoon rechttoe-rechtaan, lekker koken. Voor die keren dat we zonder gedoe aan tafel willen.

Het nieuwste boek van Nigel Slater, met meer dan 600 eigentijdse ideeën voor het diner, is geschikt voor thuiskoks van elk niveau

Van de auteur van het succesvolle Keukendagboek


Auteur

Nigel Slater

Druk

Formaat

13,2 x 18,5 cm

Omvang

416 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059565197

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

05-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma’s voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.