365 goede redenen om aan tafel te gaan

Eeuwigdurende culinaire almanak

365hr-115x150 Om het hele jaar van te genieten!

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol anekdotes, een jaar vol tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stéphane Reynaud de lezer voor elke dag van het jaar een recept, waarin hij zoveel producten van het moment gebruikt.


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

1ste

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

560 blz.

Illustraties

kleurenfoto’s en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 29,95

ISBN

978 90 72975 06 5

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS I.S.M. LANNOO

Verschijnt/verschenen

september 2010 / Uitverkocht!

In de pers

Flair, Foodies, Het Parool, HP/De TIJD, Delcious, Volkskrant, Limburgs Dagblad, Wining & Dining

Download cover


De recepten volgen niet alleen de seizoenen, maar zijn ook nauw verbonden aan de de jaarlijks terugkerende feestdagen: kerst, Chinees Nieuwjaar, 1 april, sint-juttemis… Serieuze en minder serieuze momenten worden in dit boek met een recept gevierd: soms is dat een feestelijke klassieker, soms een eenvoudige, snel gerecht.

Behalve de recepten staat het boek bomvol tips, weetjes, spreuken en anekdotes, beschreven met de kenmerkende humor van Stéphane. De smakelijke foto’s en de grappige illustraties maken het boek compleet.